tiistai 26. kesäkuuta 2012

ja ulkona kesäyö, satoi kasvoille kyyneleitä

^juhannus biisi ! ;)


Juhannus tuli ja meni:) Oli kyllä aiva mahtava jussi, pakko myöntää ! Toivottavasti ens vuonna samanlainen ....
Torstai, olin ryyppääs jaja sillai, tapahtu ja sattu kaikkee, käytii saunoos janitan kaa ja si otettii aurinkoo terassil jaja ryypättii jne:)
elisa ♥

se vähä kuvaili mun kameral, söpöö;)

paraskaveri♥

suloisuuss ;)

elisaa ♥


rakkaudet ♥
^sopii kans juhannuksee ♥

kerron myöhemmin lisää!:) Heippaa!

perjantai 8. kesäkuuta 2012

ei riitä että vierelleni jäät yöpymään, ei riitä lempinimet jotka me vain tiedetään


Heippa! En oo taas hetkee aikaa kirjotellu..... Ei vaa oo olllu aikaa ku netti ollu pois käytöst ku oon tullu myöhäs kotii.....LOL! Arestia tiistaihi asti ja sillaaai:D En nytkää jaksa raportoida kauheesti, mut jotai kerron täst viikosta..... Maanantai, öööö öen muista mitää ! Tiistai ja keskiviikko oli iha kivoi, kävin Oskarinkans ajelees ja meni sit Oskul yöks keskiviikkon ja siin päiväl käytii ikaalisis ja siit kyröskoskel ja si kpääähä.... Sit Torstain ööö olin koton ja kylil parhialan kans, ja tänäää ajelees jasun,oskarin ja jonin kans ikaalisis ja sillee. EN jakssa kertoo enempäää, hejj!
lol:D




JP ♥

^rakastuin toho biisii ♥

perjantai 1. kesäkuuta 2012

tarantulaaaa

Heipä heeei! (: Tänää oli iha mukava päivä! En oo parii pvää kirjotellu ku en oo jaksanu, mut juu. Tänään olin koulussa 8-11 vaik olis ollu kouluu 12 asti mut en jaksanu men viimisel tunnil ni lähin sit kamaril ja siit Vili heitti mut kotio.
greeen eye ~
Tänää olis vie suunnitelmis vaikka ja mitä. HUOMENNA LOPPUU KOULU, JES !!!!!!!!!11111 Ei kyllä vois uskoo ;oo kesäloma tuleee ja niin tulee myöskin rippileiri. Semmosta shaissee jaksais yhtää, vittu. Mut mä täst meenki ja kirjottelen myöhemmin, tai huomenna vasta lisää ! Heido ~
jes, voin hymyillä normisti !!!1

se otti vähä välikuolemaa </3