sunnuntai 20. toukokuuta 2012

help me please, stay with me, baby when the lights gone down

Piiiitkästä aikaa tulee kunnon postaus! ON ollu iha hirveesti kiireitä ja kokeita ym. En oo siis kerinny kirjotteleen. Mut kerron ny lyhyesti viimesest viikosta. Maanantaina olin koulus 8-14.30 ja koulu jälkee menin kamarille ku oli porukkaa ja lähin kotio, en muista mitä muuta tein sinä päivänä. Tiistaina 8-14 koulus, koulun jälkee vissiin ketus, en kylläkään muista kenen kans :D oli sen verra paljo porukkaa sieki taas. Keskiviikko 8-13 koulua, liikunnas futista ja voitettii kaikki pelit ;););) jes! Samana päivänä grillikatoksel juomaa ja oli taas iha mukavast poorukkaa(: ! Kiitos kaikille! Etenki samil kyydist kotio<3. Torstai, hmm.... olin luultavasti kylillä kristankans. Perjantai, olin koulus 8-14, saatiin ruotsin kokeet ja tuli 5½ ... Odotin sata kertaa parempaa numeroo. Samana päivänä menin grillikatoksel kattoo onks paljoki porukkaa ja oliha siel taas iha kiitettävästi, siinä 7 aikaa lähettii venskille ajaa oskarinkans ja sinne sitte jäin yöks. Oli iha vitu kivaaa! <3 Melkei jopa menin uimaa, mutten kumminkaa ku oli vähä kylmää vettä :s Lauantai, lähin venskiltä siinä 4-5 aikaa ja illemmal 7 aikaa menin nuorteniltaa papiksel ja sen jälkee näin samin(: Lähin kotio siinä 11 aikaa, mut sitä enen sattu ja tapahtu vaik mitä :D
Vasen jalka paisunu kivasti, jalat mustelmilla ja raapaleilla ja palovamma kämmenes. Ok, ketää ei varmaa kinosta mut selitän kummiski mist toi kaikki tuli. Eilen, lauantaina,menin justeeriin saminkans ja siinä sitte oltii hetki kunnes Jasu ja Janina tuli puheisii skopan kans. Noh, lähin tietty ajeleen Jasunkaa ja heitettii semmone jonku 3-4kilsa lenkki. Tultii takasi, tuun skopa päält pois, painan kaasua vaik piti painaa jarruu ja lennän skootterin mukana hienosti eteenpäi, jalat jää skootteri alle ja otan tulikuumast pakoputkest kiinni. Oikeen puolen peili lähtee irti, mut mitää muuta siihe skootterii ei tullu. 
Kaunis polvi <3

vielä kauniimpi sääri <3 kivasti paisunu !

oikee jalka

polvi, todella kaunis (:
 Jooo ei mulla sitte muuta ollukkaa, noi kuvat on tosi kauniita , pakko myöntää, ainii sain palovamman toho kämmenee, ni laitan ny vie siitäki kuva.
ei toi nii paha oo, mut käsi vähä kuivunu ...

jou mothafuckers.

väsyny



<3


ja toi pitäis lukee huomiseks, 247 sivuu, ok(:
Kirjottelen huomenisssa! Moikka (:

-maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti